fbpx

Aplikim për punësim

Ju lutem specifikoni emrin tuaj!
Ju lutem specifikoni numrin tuaj të tel!
Ju lutem specifikonin e-mailin tuaj!
Invalid Input
Ju lutem jepni një përshkrim të shkurtër rreth kualifikimeve dhe eksperiencës tuaj.
Ju duhet te pranoni termat dhe kushtet e përdorimit!

DO YOU THINK YOU SHOULD BE PART OF OUR STAFF?

You can send your cv at [email protected] or apply in this page!

Why should you work with Online Academy

Image
COMPETITIVE SALARIES
Image
BONUSES
Image
COLLABORATIVE TEAM
Image
TOOLS/MATERIALS FOR LESSON
Image
PROFESSIONAL DEVELOPMENT
Image
FLEXIBLE TIMETABLES
Image
Online Academy
Teaching hours
  • Monday - Saturday
  • Sunday

"Tish Daija" Street, Kika II Buildings, Entrance No. 2,
Tirana, Albania