fbpx
ONLINE ACADEMY

Bashkohu me ne, mëso një gjuhë të huaj online!

REZERVO KËTU
Zgjidheni ju ditën dhe orën për mësimin!
Image

Online Academy është një platformë për mësimdhënien e gjuhëve të huaja nga telefoni me mësues shqiptarë.

01.Gjermanisht

01.Gjermanisht

Mësoni gjermanisht online nga rehatia e shtëpisë tuaj dhe do të fitoni siguri në komunikimin e përditshëm dhe në punë, mundësi më të mira për të ardhmen tuaj. Mësuesit janë në dispozicionin tuaj në çdo ditë të javës.
02.Anglisht

02.Anglisht

Mësoni gjuhën angleze online për t'u punësuar në vendin ku jetoni apo për të vazhduar studimet në anglisht. Tek ne do të gjeni fleksibilitet në zgjedhjen e orarit dhe programeve që ju përshtaten.
03.Videokurse

03.Videokurse

Mësimi i gjuhëve të huaja drejtpërdrejtë nga interneti, me mësues LIVE. Bëhuni pjesë e klasave tona virtuale dhe përfitoni nga ofertat shtesë.

Përse të ndiqni kurset tona Online?

Ofrojmë nivel të lartë të vëmendjes individuale me kurse të gjuhës të cilat jepen nga interneti brenda komoditetit të shtëpisë. Ju nuk keni nevojë të udhëtoni për të shkuar në shkollën më të afërt, as të shqetësoheni për orarin.
Ne përdorim energjitë tona për t'ju mësuar gjuhët e huaja duke ju ofruar një orar fleksibël të bazuar në nevojën e studentit.
Si mund të kontaktojmë me ju?

Mund të na shkruani në Whatsapp, Instagram, Viber, Facebook, Linkedin, etj., dhe ne i'u rezervojmë programin. Gjithashtu mund t'ju rezervojmë orën provë dhe të ndihmojmë të instalosh programin që përdorim për mësimin. Jemi këtu për t'ju mundësuar një zhvillim të shpejtë dhe efektiv të gjuhës.

Image

Përshtypjet e studentëve për gjuhët e huaja Online!

Metodat e mësimdhënies

Client 1
Client 2

Telefono

+355 69 389 1363

Ju përgjigjemi për çdo pyetje që mund të keni rreth platformës tonë!

Na shkruani

Për çdo pyetje ose paqartësi që mund të keni rreth kurseve që ofron Online Academy na shkruani tek [email protected] 
Ne do ju përgjigjemi brënda disa orëve!
Image
Online Academy
Oraret e mësimdhënies
  • Hënë - Shtunë
  • Diel

Rruga "Tish Daija", Kompleksi Kika II, Hyrja Nr. 2,
Tiranë, Shqipëri