fbpx

Our Blog

Read our posts and join the conversation.

Weird or funny

 

Kemi parë fjalë që na konfuzojnë në anglisht,fjalë të vështira për t’u lexuar por kjo gjuhë ka dhe shumë fjalë që tingëllojnë qesharake kur thuhen. 

Përdorimi i ZOOM për mësimin online

Përdorimi i ZOOM për mësimin online

Zoom ofron komunikimin në distancë pa kosto dhe me shumë lehtësira. Në këtë blog do të merrni udhëzimet bazë si të rregjistroheni dhe të përdorni atë.

Fjalët e urta në gjuhë angleze

Fjalët e urta janë një pjesë e komunikimit tonë të përditshëm.Ndonjëherë nxitohemi të arrijmë rezultate dhe kemi nevojë që  dikush të na kujtojë që "Rome wasn't  built in a day ose Don't make a mountain out of a molehill! 

5 Këshilla specifike për të mësuar gjermanishten

5 Këshilla specifike për të mësuar gjermanishten

A jeni gati për disa këshilla serioze për të mësuar gjermanishten? Do e keni dëgjuar shprehjen "Deutsche Sprache, schwere Sprache" (Gjuha gjermane, gjuhë e vështirë).

Gramatika e gjuhës angleze përmes këngëve

Gramatika e gjuhës angleze përmes këngëve

 Keni provuar ndonjëherë të mësoni gjuhën e huaj përmes këngëve? Është mënyra më e mirë për të kuptuar dhe mbajtur mend foljet apo shtuar fjalorin.

Si t'i mësoni rasat e gjuhës gjermane? – Udhëzues me 4+1 pika

Si t'i mësoni rasat e gjuhës gjermane? – Udhëzues me 4+1 pika

Kur keni filluar të mësoni gjermanishten, do t'ju ketë rënë në sy përdorimi i nyjeve të ndryshme para emrave, si për shembull; ein, eine, einer, einen dhe einem.

Përse ja vlen të mësoni anglishten online?

Përse ja vlen të mësoni anglishten online?

Ndërsa bota bëhet gjithnjë e më shumë e lidhur, përmes lehtësimit të komunikimit dhe lëvizjes së lirë, të zotërosh një gjuhë të huaj është gjithnjë e më e vlefshme.

Image
Online Academy
Oraret e mësimdhënies
  • Hënë - Shtunë
  • Diel

Rruga "Tish Daija", Kompleksi Kika II, Hyrja Nr. 2,
Tiranë, Shqipëri