fbpx

Our Blog

Read our posts and join the conversation.

 

Kemi parë fjalë që na konfuzojnë në anglisht,fjalë të vështira për t’u lexuar por kjo gjuhë ka dhe shumë fjalë që tingëllojnë qesharake kur thuhen. 

Pes fjalët më gazmore në anglisht janë dhënë më poshtë. Ato ngjajnë me tinguj  ose fjalë të bashkuara sëbashku dhe krijojnë shqitime jo të zakonshme

Malarkey - mëllarki - Gjepura

Brouhaha - bruhaha - Brohoritje

Widdershins - uidërshins - Krahu kundër orarë

Collywobbles - kolliuobëlls -Dhimbje stomaku

Këto fjalë e bëjnë gjuhën më interesante dhe nëse ia shtoni ato fjalorit tuaj do të argëtoheni duke folur. Gjithashtu do të keni një të folur të shkëputur nga jeta e përditshme.

Shpërndajeni me miqtë tuaj

Image
Online Academy
Oraret e mësimdhënies
  • Hënë - Shtunë
  • Diel

Rruga "Tish Daija", Kompleksi Kika II, Hyrja Nr. 2,
Tiranë, Shqipëri