fbpx

Our Blog

Read our posts and join the conversation.

Rreth gjuhës angleze

Rreth gjuhës angleze

Gjuha angleze është një gjuhë që flitet gjithandej dhe është gjuha zyrtare e shumë shteteve.

Rreth gjuhës gjermane

Rreth gjuhës gjermane

Gjuha gjermane është një nga gjuhët më me rëndësi në botë dhe pjesë e grupimit Gjermanik të familjes së gjuhëve Indo-Evropiane.

6 Folje ndihmëse në gjermanisht

6 Folje ndihmëse në gjermanisht

Ende pa nisur të mësoni gjuhën gjermane, mbase keni ditur se si të prezantoni veten, të tregoni se sa vjeç jeni dhe nga vini. Ky është një fillim i mirë!

Image
Online Academy
Oraret e mësimdhënies
  • Hënë - Shtunë
  • Diel

Rruga "Tish Daija", Kompleksi Kika II, Hyrja Nr. 2,
Tiranë, Shqipëri