Kurs anglisht dhe gjermanisht me mësues shqiptar nëpërmjet telefonit!

Apliko për orën e parë FALAS!

Ju lutem jepni emrin tuaj!
Ju lutem zgjidhni të paktë një kurs
Ju jutem jepni numrin tuaj te kontaktit
Ndiqni Kurset të gjuhës Angleze dhe Gjermane 
për të rritur me mësues Shqiptar nëpërmjet telefonit në orarin më të përshtatshëm për ty.
Tarifat tona janë më konkuruese në treg dhe oraret caktohen sipas nevojave tuaja!

Na kontakto


Për kursin online të mjafton një Smartphone ose Kompjuter i lidhur me internet dhe të instaloni aplikacionin që të lidh LIVE me mesuesen, në mënyrë që të ndjekesh mësimin.
Mësimin mund ta kryeni kudo që ndodheni.
Pagesa mund të dërgohet me Paypal online, Banke, Western Union, Money Gram, RIA, kartë, Cash, etj nga ty ose dikush tjetër për ty.