fbpx

Aplikim për punësim

Ju lutem specifikoni emrin tuaj!
Ju lutem specifikoni numrin tuaj të tel!
Ju lutem specifikonin e-mailin tuaj!
Invalid Input
Ju lutem jepni një përshkrim të shkurtër rreth kualifikimeve dhe eksperiencës tuaj.
Ju duhet te pranoni termat dhe kushtet e përdorimit!

MENDON SE DUHET TË JESH PJESË E STAFIT TONË?

Ju mund të na dërgoni CV tuaj tek [email protected] ose të aplikoni nëpërmjet formës në këtë faqe!

Përse të punoni tek Online Academy

Image
PAGA KONKURRUESE
Image
SHPËRBLIME BONUS
Image
EKIP BASHKËPUNUES
Image
MJETE/BURIME MËSIMORE
Image
ZHVILLIM PROFESIONAL
Image
ORARE FLEKSIBËL
Image
Online Academy
Oraret e mësimdhënies
  • Hënë - Shtunë
  • Diel

Rruga "Tish Daija", Kompleksi Kika II, Hyrja Nr. 2,
Tiranë, Shqipëri