fbpx
Image

Online Academy

Platforma e mësimdhënies online me metoda praktike dhe sa më afër nevojave të studentëve.

Ne ofrojmë kurse të gjuhës gjermane dhe angleze me mësuese shqiptare kudo që ju ndodheni!

Oraret janë fleksibël dhe të përshtatshme me kërkesat e studentëve. Kursi është i strukturuar dhe ju  ndihmon t'i mësoni gjërat në rregullin e duhur, duke e bërë mësimin tuaj më të lehtë dhe efikas.
Mësimdhënia përputhet me personalitetin dhe zgjedhjen e metodës dhe materialet që studentët bëjnë. Ofrojmë kurse të personalizuara në grup ose individual sipas niveleve dhe qëllimit të studentëve.
Stafi i përgatitur me përvoja mësimdhënie në shtete Evropiane dhe më tej.
Trajnime të stafit çdo muaj për t'u përshtatur me zhvillimet më të reja teknologjike dhe mësimore.
Asistencë ndaj studenteve 24 orë çdo ditë të javës.

Stafi i jashtëm asiston studentët duke i pajisur me materiale apo informacionet e nevojshme dhe mësuesit tani i pajisin me njohuritë me praktike për gjuhën që ata zgjedhin të studiojnë.

Statistika

0
Vite në treg
0
Student
0
Mësues
Image
Online Academy
Oraret e mësimdhënies
  • Hënë - Shtunë
  • Diel

Rruga "Tish Daija", Kompleksi Kika II, Hyrja Nr. 2,
Tiranë, Shqipëri